Smartklockor

Smartklockor

Smartklockor synkroniseras av mobila enheter. För att göra detta använder du oftast en trådlös anslutning via Bluetooth. En mängd smarta klockor presenteras på marknaden. Efter synkronisering får de information om händelser i den synkroniserade enheten. Användaren får meddelanden om inkommande röstsamtal och SMS, brev som har kommit via e-post och viktiga händelser i kalendern. För korrekt användning i par kräver en smartklocka obligatorisk installation av en speciell applikation på en smartphone eller surfplatta.

Smartklocka, bland andra funktioner, kan spåra hjärtfrekvensen från handleden, ha inbyggd GPS och sportapplikationer där du kan göra träningsplaner, övervaka dina resultat osv.

Analoga eller hybridsmarta klockor är de så kallade "smarta klockorna med händerna." Alla smarta funktioner visas redan i applikationen. Meddelanden för sådana klockor kommer i form av vibrationer eller en diodsignal. Nischen blev mycket populär med tillkomsten av varumärket Fossil, som lanserade en analog smart modell för nästan alla varumärken i sin portfölj.