Garmin Sportklockor

Garmin Sportklockor

Garmin-klockor är sportmodeller från den amerikanska företagsledaren inom produktion av bärbar elektronik. Lätta och smarta klockor i små storlekar Garmin Garmin hjälper dig att navigera i området, bestämma koordinater och rutt, mäta avstånd och lufttemperatur.

Garmin smartklockor är ett snyggt tillbehör för en modern person. Med deras hjälp kan du kontrollera din fysiska aktivitet, göra träningsprogram och lägga rutter. Garmin-klockor kan arbeta autonomt mer än en dag även med den mest intensiva användningen, de är inneslutna i ett vattentätt fodral och synkroniseras enkelt med en dator.

Garmin sportklockor presenteras i flera rader:

Fenix ​​är den mest populära linjen i Garmin-familjen. Detta är en multifunktionell smartklocka för alla tillfällen, utrustad med GPS/Glonass-navigering, en treaxlig kompass, en barometer och en höjdmätare.

I augusti 2019 introducerade Garmin en ny ny produkt - Garmin Fenix ​​6. Denna modell förvärvade solladdningsfunktionen i solkonfigurationen, förbättrade GPS-prestanda med det nya Sony-chippet, klockminnet och skärmstorleken ökade också. Nu kan klockan mäta pulsen när du simmar i vatten, och tjockleken på fallet har minskat, vilket ökar klockans ergonomi.

  • Forerunner är en klassisk serie av smarta klockor för dig som är professionellt engagerad i sport. Lätta plastfodermodeller av denna linje gör att du kan sänka kostnaden för gadgeten och samtidigt inte försämra dess funktionalitet.
  • Instinct är en serie smarta klockor tillverkade av militära standarder med kemiskt förstärkta polymerhöljen och skärmar med hög kontrast.
  • Quatix - en serie klockor för dem som driver fartyget: från båten.
  • Stockfoto - strömmätare för de som vill effektivisera sina cykelövningar.
  • Vivoactive är en stilfull serie smarta klockor med en igenkännbar design. Lätta, eleganta och bekväma, väger endast 38 gram, dessa modeller passar alla som lever en aktiv livsstil.

Garmin Sportklockor